Mededeling inzake dossier DE GROOF Dirk e.a.

Vandaag werd uitspraak gedaan in de zaak DE GROOF ea. met rolnummer: 11T007958

Het vonnis ligt ter inzage vanaf vrijdag 21 september 2018 op de correctionele griffie, Kasteelstraat 1, 2300 Turnhout, gelijkvloers.

U kan tegen betaling kopie bekomen van het vonnis. U dient deze aanvraag schriftelijk of per email te richten aan de correctionele griffie, Kasteelstraat 1 – 2300 Turnhout – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergeet bij uw aanvraag het rolnummer van de zaak, en uw naam, voornaam en adres niet te vermelden.

Er worden telefonisch geen mededelingen gedaan over de inhoud van het vonnis.

Bijwonen van zitting

De meeste zittingen van de rechtbank zijn openbaar, behalve de zittingen van de Raadkamer, Strafuitvoeringsrechtbank, Familie- en de Jeugdrechtbank. Uitzonderlijk worden ook in andere kamers zaken "met gesloten" deuren behandeld, om de privacy van de betrokkenen te beschermen.

Iedereen die ouder is dan 14 jaar mag zonder enige toestemming zittingen bijwonen; bezoekers jonger dan 14 jaar moeten begeleid zijn door één van de ouders of door een persoon die over hem of haar bewaring heeft. De voorzitter kan evenwel steeds de aanwezigheid van minderjarigen bij de terechtzitting verbieden, onder meer wegens het bijzonder karakter van de zaak of de omstandigheden waarin de terechtzitting verloopt.

Het aanvangsuur van de zitting wordt vermeld op de dagvaarding of de uitnodiging die de partijen in een zaak ontvangen.

U dient telkens uw dagvaarding of uitnodiging en uw identiteitskaart mee te nemen.